Hapklaaradvies - Gegrilde vegetarische schotel met orzo en halloumi

Gegrilde vegetarische schotel met orzo en halloumi

Winkellijstje voor 4 personen 

  • 2 rode paprika's 
  • 2 courgetten 
  • 1 aubergine
  • 250g orzo, ongekookt
  • 120g (verse) groene pesto
  • 2 bollen halloumi (500g)

Hoe ga je te werk

  1. Kook de orzo 10-12 min in licht gezouten water.
  2. Giet af en meng hier de pesto onder.
  3. Terwijl je kookpot opstaat kan je de groenten al kuisen en samen met de halloumi in plakjes van ongeveer een halve centimeter snijden.
  4. Smeer je grill machine in met een beetje olijfolie en gril zowel de groenten als de halloumi tot je er mooie bruine streepjes op krijgt.
  5. Kruid alles af met peper en zout naar smaak en dresseer de borden.

SMULLEN MAAR! 

Pssssst, en vergeet mij zeker niet te taggen op instagram @hapklaaradvies als jij dit receptje uitprobeerde!

Hoofdgerecht