Hapklaaradvies - Lauwwarme pompoensalade met burrata en pittenmix
Hapklaaradvies - Lauwwarme pompoensalade met burrata en pittenmix

Lauwwarme pompoensalade met burrata en pittenmix

Ingrediënten voor 2 personen 

  • 1/4 flespompoen, geschild in blokjes
  • 2 ajuinen, versnipperd
  • 2 teentjes knoflook, versnipperd
  • 2 handen rucola salade 
  • 2 bollen burrata 
  • 2 handen pittenmix (pompoenpitten, zonnebloempitten, gedroogde cranberries en rozijnen)
  • peper en zout
  • olijfolie

Bereiding

  1. Zet de pompoen, ajuin en knoflook samen met wat olijfolie, peper en zout in een voorverwarmde oven op 180°C voor ongeveer 30 min.
  2. Dresseer de borden met vervolgens: de rucola, de pompoen uit de oven, de burrata en als laatste strooi je de pittenmix erover.
  3. Werk af met peper, zout en eventueel nog wat olijfolie.

SMAKELIJK!

Lunch

Hoofdgerecht