Hapklaaradvies - Omelet muffins
Hapklaaradvies - Omelet muffins

Omelet muffins

Voor diegene die liever vis eten, je kan ze ook perfect maken met grijze garnaaltjes. De combinaties zijn eindeloos!

 

Veggie-versie

Ingrediënten voor 6 muffins

  • een halve ajuin
  • 1 wortel
  • een halve preistengel
  • 5 eieren
  • handje bieslook
  • kruiden naar eigen smaak 

 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snijd de ajuin en de prei in kleine stukjes en rasp de wortel fijn.
  3. Roer de eieren door het geheel en versnipper de bieslook erbij.
  4. Kruid af en giet het mengsel in een muffin bakplaat.
  5. Bak de muffins 30min in de oven.

 

Meatlovers

Ingrediënten voor 6 muffins

  • een halve ajuin
  • 6 kerstomaatjes
  • 100g gekookte hamblokjes
  • 5 eieren
  • handje bieslook 
  • kruiden naar eigen smaak

 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snijd de ajuin, kerstomaatjes en ham in kleine stukjes.
  3. Roer de eieren door het geheel en versnipper de bieslook erbij.
  4. Kruid af en giet het mengsel in een muffin bakplaat.
  5. Bak de muffins 30 min in de oven.

Vergeet mij zeker niet te taggen @hapklaaradvies als je dit recept hebt uitgeprobeerd!

 

Ontbijt

Snacks

Lunch